Gyöngyök - Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. > Csoportjaink > NapFényKör Gyöngyös

NapFényKör Gyöngyös

Vezető: Szalay György Sándor (szervező)
Telefon: +36305117179
E-mail: szalaygys9@gmail.com

NapFényKör Gyöngyös
Alapítás éve: 2015
(A NapFényKör a 2005-ben alapított Ezoterikus Klub egyenes ági „jogutódja”, melynek szintén az MMK adott otthont.)
Cím: 3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.

Információ:
Szalay György Sándor (szervező)
+36305117179; szalaygys9@gmail.com

A Mátra Művelődési Központ önálló csoportjaként havonta 4 alkalommal pénteki napokon 17:00-tól tartjuk foglalkozásainkat. Jelenlegi ideiglenes helyszínünk (amíg az MMK zárva tart a belső átalakítási munkálatok miatt): Mátra Honvéd Kaszinó, Gyöngyös, Fő tér 9., I.emelet.
Érdeklődni a fenti mobilszámon érdemes!

• A NapFényKör célja egy olyan közösség létrehozatala, amelynek révén rendszeresen tudunk bemutatni a törzstagok és az érdeklődők számára különböző szellemi, szakrális és az életmódváltás területén megjelenő irányzatokat, áramlatokat, alternatív módszereket, új típusú elgondolásokat, fontossá vált felfedezéseket az adott témakör kiváló szakértői, előadói, „tanítói” segítségével.
• Megalakulásunk óta konkrét célunkká vált, hogy legyenek tematikusabbak, interaktívabbak és tudatosabban felépítettek a foglalkozásaink, illetve 1-1 előadó révén egész éven át húzódó sorozatok alakuljanak ki, teremtődjenek 2015 márciusától a NapFényKör életében.
• A pandémia előtti években az év során mintegy 35 klubfoglalkozásra és előadásra került sor összesen a NapFényKör szervezésében, átlagban 10-30 fő részvételével, az előadó személyétől és /vagy az előadás témájától függően. A „belterjesebb” klubfoglalkozásokon 8 -10 fő vett részt, az érdekesebb előadásokon vagy ismertebb előadók által megtartott foglalkozásokon pl. Sándor D. Marika asztrológiai elemzésein vagy a Köves Dávid által tartott interaktív találkozókon 15-20 fő, míg 1-1 országosan ismert előadásunkon 30-60 fő vett részt.
• A 2022-re vonatkozó elképzeléseink között szerepel érdekes előadók és témák szerepeltetése.
• Amennyiben az időnk engedi és megfelelőképpen előkészítjük, akkor különböző típusú
kirándulásokat (pl. szakrális helyek felkeresése, gyógynövényismereti túrák, stb.) is biztosítani
akarunk a törzstagjaink és az új érdeklődők számára ebben az évben
• A Csillagösvény előadássorozat keretében éves szinten 5-8 előadást tervezünk ez kb.10-16 előadót és témát jelent éves szinten. Elképzelésünk az, hogy 3-5 országosan ismert előadó előadására is sort kerítünk. A Csillagösvény előadássorozat jellegzetessége, hogy két előadó révén egymás után két előadásra kerül sor.
• A NATURA NAP-okkal kapcsolatban: 2009-től hosszú éveken át ajánlottunk a rendezvény éppen „regnáló” főszervezőjének előadókat. Egyúttal segítettünk a Természetgyógyász Magazinok átadásában és Balázs Gyula barátommal, illetve a NapFényKör Gyöngyös “hölgykoszorúja” közreműködésével elláttuk a szokásos információs és reprezentatív ajándékcsomaggal a februári és a novemberi Natura Napra érkezőket. Ezen “szokásainkat”, segítő szándékú tevékenységünket 2022-ben – amennyiben a „ház” új munkatársai igényt tartanak rá – is fel tudjuk ajánlani.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. © 2024