Programajánlat

Művészet
gyongyosi programok

,,Unokámnak őrzöm” Fotópályázat

május. 12. vasárnap

Helyszín: Mátra Művelődési Központ

Gyöngyös város 690. születésnapja alkalmából fotópályázatot hirdetünk “Unokámnak őrzöm” címmel.
Várjuk azon pályaművek beérkezését, amelyek olyan értékeket örökítenek meg Gyöngyösön, amelyeket 50 év múlva is szeretnénk, ha fennmaradnának. Ezek lehetnek: épített örökségek, természeti értékek, vagy akár egy érzés, hangulat megörökítése is.Formális elvárások: 4000×3000 megapixelFeltűntetendő: készítő neve, kép címe
Egy pályázó maximum 3 db, digitális formátumban beküldött, hagyományos vagy digitális technikával készült, színes vagy fekete-fehér fotóval pályázhat.
Beküldés: e-mailben a palyazat.mmk@gmail.com címre. A tárgy mezőbe kérjük beírni: ,,Unokámnak őrzöm”
Beadási határidő: 2024.április 3.(A beérkezett munkák értékelését 3 tagú zsűri végzi a beküldési határidő lezárta után.)
Díjazás:I. Helyezett: 30.000 Ft értékű ajándékutalványII. Helyezett: 20.000 Ft értékű ajándékutalványIII. Helyezett: 10.000 Ft értékű ajándékutalvány Különdíj: 15.000 Ft értékű ajándékutalvány
A pályázatok eredményhirdetése: 2024.május 12-én, a Városnapon.
Bővebb információ: e-mailben (palyazat.mmk@gmail.com), vagy személyesen a Mátra Művelődési Központban. 
Kiskorú esetében a pályamunkabenyújtásával a szülő/gondviselő hozzájárul, hogy a gyermeke nevét, fényképét, életkorát és a beadott alkotást nyilvánosan közzétegyük.
A pályamunka benyújtásával a pályázó hozzájárul, hogy nevét, fényképét és a beadott alkotást nyilvánosan közzétegyük. A hozzájáruló nyilatkozat a QR kód beolvasásával elérhető.

Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. © 2024