Családi Intézet

A GYÖNGYÖK Családi Intézet irodája Gyöngyös Fő terének egyik patinás barokk épületében található. Fő profilja a családi ünnepségek, szertartások: esküvők, jubileumi házassági évfordulók, névadók, gyászszertartások, állampolgársági eskütételek előkészítése és lebonyolítása.

HÁZASSÁGKÖTÉS, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ

Az esküvőket hétfőtől szombatig 10-18 óráig – igény szerint – készítjük elő és rendezzük meg. A házasságkötő terem befogadó képessége: 100 fő. Az esküvővel, házassági évfordulóval kapcsolatos szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a párok igényei és kérései alapján.

Az esküvővel kapcsolatos szolgáltatásaink:

Mi igazán emlékezetessé tesszük a pillanatot!

GYÁSZSZERTARTÁS

Az iroda Gyöngyösön és a környékbeli községekben, falvakban is közreműködik gyászszertartásokon. A szertartások előkészítésénél és lebonyolításánál mindenkor igyekszünk a gyászolók szertartással kapcsolatos igényeit kielégíteni, a szónokaink empátiával és kegyelettel fogalmazzák meg és mondják el a búcsúztatókat.

NÉVADÓ

Családias hangulatú rendezvény, melyen a szülők, a névadó szülők és a család többi tagjának jelenlétében ünnepélyes keretek között megerősítik gyermekük nevének kiválasztását. 

ÁLLAMPOLGÁRSÁGI ESKÜ

Az évek során számtalan magyar állampolgárságot kérelmező személy tett ünnepélyes keretek között esküt, illetve fogadalmat az iroda szervezésében.

További információ:

Gyöngyös, Fő tér 8. 
Tel.: 37/311-258 
E-mail: gyongyokcsaladiintezet@gmail.com 
Irodavezető: Kőrösi Ágota

Megrendeléseiket hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-13 óráig várjuk!

Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. © 2023