Házirend

Az intézményt a hivatalos nyitvatartási időben a házirend feltételeinek kötelező betartásával látogathatja, szolgáltatásait a házirend feltételeinek kötelező betartásával veheti igénybe.

NYITVATARTÁS

HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG: 9.00 – 19.00
SZOMBAT: 9.00-17.00
VASÁRNAP: ZÁRVA


JEGYPÉNZTÁR NYITVATARTÁS

HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG: 09.00 – 19.00
SZOMBAT: 9.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA

 1. A belépődíjas rendezvények látogatásának, szolgáltatások igénybevételének előfeltétele a jegyvásárlás, ill. a megállapított ellenérték megfizetése.
 2. Az intézmény területén minden látogatónak – a közösségi és társas élet szabályainak megfelelően – kulturált magatartást kell tanúsítania.
 3. Az épületben azok tartózkodhatnak, akik az intézmény valamely rendezvényére, programjára, szolgáltatására várnak, azon részt vesznek, ill. az épület bérelt helyiségeiben a bérlők szolgáltatásait veszik igénybe.
 4. Az intézmény közösségi célú létesítmény, ezért csak megfelelően rendezett és tiszta öltözékben és állapotban lehet látogatni, rendezvényein részt venni. Kéregetni tilos
 5. Dohányozni az egész épületben és bejáratainak 5 méteres körzetében is tilos!
 6. Az intézmény területére szeszesital, kábító hatású szer behozatala tilos !
 7. Az intézmény helyiségeinek és berendezéseinek védelme, felszereléseinek szakszerű és anyagi felelősséggel történő használata, a tisztaság és a rend megóvása minden látogatónak, foglalkozást, tanfolyamot vezetőnek kötelessége és érdeke. 
 8. Az intézmény hivatalos nyitvatartási rendjét – belső utasításban – az ügyvezető igazgató határozza meg és azt jól látható helyen ki kell függeszteni.
 9. Az intézményben tartózkodók hozzájárulnak ahhoz, hogy dokumentációs céllal a programokról fotó/videofelvételek készüljenek, melyek esetlegesen az interneten is megjelenthetnek. Amennyiben Ön nem járul hozzá a felvételkészítéshez, kérem, forduljon az információs szolgálathoz.
 10. A házirendet be nem tartók az intézmény elhagyására felszólíthatók.

JEGYPÉNZTÁR

 1. A pénztártól való távozás után panaszt nem áll módunkban elfogadni. 
 2. Kedvezmény esetén a kedvezményre jogosító igazolás felmutatásával válthatnak kedvezményes belépőjegyet. A kedvezményes jegy nem átruházható. 
 3. A korábban megváltott  jegy cseréje vagy visszaváltása nem lehetséges! Jegyet csak abban az esetben áll módunkban visszaváltani, vagy más jegyre cserélni, ha az előadás valamilyen okból elmaradt vagy félbeszakadt. Ebben az esetben a jegy csak a színház jegypénztárában, az előadásra vonatkozó határidőn belül váltható vissza
 4. A műsorváltozás jogát fenntartjuk, az esetleges változásokról honlapunkon adunk tájékoztatást. 

Gyöngyös, 2022.05.26.

Nagy Andrea
ügyvezető igazgató

Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. © 2024